3-4 Şubat 2018 PKD Eğitimi - İZMİR

Patlamadan Korunma Dokümanı Hazırlama Eğitimi İzmir'de 3-4 Şubat 2018 tarihlerinde düzenlenecektir. 2 günlük eğitim sonunda, katılımcılarımıza eğitim katılım belgesi verilecektir. Eğitimde benzin istasyonları için örnek bir patlamadan korunma dokümanı uygulaması yapılacaktır. 


6331 sayılı İş Sağlığı Güvenliği Kanunu ve 1999/92/EC sayılı Avrupa Parlamentosu ve Konseyi Direktifine paralel olarak hazırlanmış olan "Çalışanların Patlayıcı Ortamların Tehlikelerinden Korunması Hakkında Yönetmelik"in 10. maddesi uyarınca, parlayıcı ve/veya yanıcı maddelerin hava ile yaptıkların karışımları bağımsız olarak patlayıcı ortam oluşturma ihtimali olan işyerlerinde Patlamadan Korunma Dokümanı hazırlanması zorunludur. 
 
Patlamadan Korunma Dokümanı'nın temelini oluşturan tehlikeli bölge hesaplamaları, patlayıcı gaz ortamlar için TS EN 60079-10-1 standardı ve patlayıcı toz ortamlar için TS EN 60079-20-1 standardına göre yapılmakta ve tehlikeli bölge haritaları ile birlikte raporlanmaktadır.
 
İlgili standartlar 2015 yılı Aralık ayında revize edilmiş olup, önceki versiyonlarında belirtilen metodoloji tamamen değişmiştir. Bu nedenle, eski versiyonlara göre hazırlanmış olan patlamadan korunma dokümanlarının da 2015 versiyonuna göre revize edilmesi gereklidir.
 
Karma İş Sağlığı Güvenliği olarak, güncel standartlara uygun olarak hazırlanmış olan eğitim programımıza katılımlarınızı bekliyoruz.
 
Eğitim gruplarımız en fazla 10 kişi olmakta ve sonuca yönelik, verimli ve etkin bir eğitim politikası izlemekteyiz. Bu sayede tüm katılımcılarımızın eğitim sonrasında patlamadan korunma dokümanını hazırlayabilir duruma gelmesini hedeflemekteyiz. Eğitim sonunda tüm katılımcılarımıza katılım belgeleri verilecektir.
 
Eğitim Programı: Patlamadan Korunma Dokümanı Hazırlama Eğitim
(Güncel standartlara göre)
Eğitim Tarihi: 3-4 Şubat 2018
Eğitim Saatleri: 10:00 – 18:00
Eğitim Bedeli: 500 TL + KDV
Eğitim Adresi: 
Eğitmen:
Özgün ANDİÇ
Çevre Yüksek Mühendisi
İş Güvenliği Uzmanı (B sınıfı belgeli ve NEBOSH sertifikalı)
Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanı ve Eğiticisi
 
Ön kayıt işlemini İLETİŞİM sayfamızda bulunan formu doldurarak ya da +90 232 435 8785 nolu telefonu arayarak yapabilirsiniz.

X