3 Mart 2018 İskelelerde Güvenlik Gereksinimleri Eğitimi

İskelelerde Güvenlik Gereksinimleri Eğitimi, özellikle boru tipi ve sistem iskelelerinin TS EN 12811-1 standardı gerekliliklerine uygun kurulmasından, bu iskelelerde güvenli şekilde çalışılmasından ve sökülmesinden sorumlu olan ya da denetleme görevi olan çalışanlar için uygundur.

Eğitim içeriği, iskele çalışmalarındaki genel tehlikeler, iskele tipleri, iskeleler ile ilgili yasal mevzuat, genel iskele elemanlarının tanıtılması, TS EN 12811-1 standardı genel gereklilikleri, TS EN 12811-1 standardı iskele yapısal tasarım gereklilikleri, iskele kurulumu öncesi hazırlıklar ve kontroller, iskelelerin ankrajlanması (bağlanması), iskele güvenli kurulum yöntemleri, iskele çalışmalarında emniyet kemeri kullanımı başlıklarından oluşmaktadır.

Eğitim gruplarımız en fazla 10 kişi olmakta ve sonuca yönelik, verimli ve etkin bir eğitim politikası izlemekteyiz. Eğitim sonunda tüm katılımcılarımıza eğitim katılım belgeleri verilecektir. Ayrıca işyerlerine özel eğitimlerimiz bulunmaktadır.

Eğitim Programı: İskelelerde Güvenlik Gereksinimleri Eğitimi
Eğitim Tarihi: 3 Mart 2018
Eğitim Saatleri: 10:00 - 18:00
Eğitim Ücreti: 200 TL+KDV / kişi
Eğitim Adresi: Karma İş Sağlığı Güvenliği Eğitim Salonu, Bayraklı - İzmir

Ön kayıt işlemini İLETİŞİM sayfamızda bulunan formu doldurarak ya da +90 232 435 8785 nolu telefonu arayarak yapabilirsiniz.

X